Почетна Контакт


 •  

  Уписи

 •  

  Кликнете на црвените стрелки за повеќе >>

 •  

  Курс по германски за подготовка за испитот на Гете Институт на ниво А1. Упис во тек.

  >>


TOEFL

Регистрација за интензивен курс за подготовка за TOEFL е во тек.

 • 5 недели, 3 пати неделно по 120 минути
 • минимум 5 кандидати за оформување група

повеќе

Француски јазик во ЦСЈ

Француски за деца и возрасни!

Курсеви на повеќе нивоа за различни возрасти.

повеќе

Цена: 3.100 денари

Англиски за презентации

Курс за вештините за успешно држење презентации.

 Англиски за пишување мејлови

Идеален курс за сите оние кои што комуницираат на англиски преку мејл.

 Англиски за преговарање

Курс за вештините на преговарањето: поставување на целите, најсоодветен пристап, правење понуди, типови преговори, финализација на договорите...

 Англиски за социјализирање

Курсот ги опфаќа следните теми: договарање преку е-мејл, пресретнување на гостите при пристигнување; пречекување посетители во компанијата,  претставување на посетителот, неформален разговор пред состанокот, прошетка на посетителите низ вашиот град...

повеќе

Англиски за правници

4-неделен курс за правници

повеќе

Куси специјализирани курсеви по англиски јазик

Погледнете ја нашата понуда на куси курсеви. 
 
Курс за освежување на јазикот

Курсот е наменет за сите коишто учеле англиски или германски, но долго време не биле во допир со јазикот. Курсот ќе им помогне да го обноват своето знаење преку дискусии, презентации и повторување на најважните граматички структури.

 

 Маркетинг и адвертајзинг - специјализиран курс по англиски јазик

Курсот е соодветен за сите коишто работат во оваа област. Курсот опфаќа голем број вештини и теми, како на пример, разговарање со клиенти, дискусии за рекламни кампањи, правење маркетинг планови и пишување соопштенија за медиуми.

 

Грижа за корисници - специјализиран курс по англиски јазик

Курсот е наменет за оние коишто имаат непосреден контакт со клиенти во различни средини, вклучително хотели, банки, Call центри итн.

 

Продажба и трговија - специјализиран курс по англиски јазик

 

Курсот е наменет за лица што работат во продажниот сектор, на кои што им треба добар деловен англиски јазик за да комуницираат со странски клиенти и  добавувачи, за да посетуваат меѓународни саеми и за да одговараат на поплаки и прашања.

 

Специјализиран курс по англиски јазик за водење состаноци

Идеален курс за деловни луѓе што присуствуваат на состаноци на англиски јазик како дел од нивното работење. 

повеќе